09.11
07:12

Στο τέλος…. θα σας αναγκάσει!

Advertisement

Η Βασίλισσα «μεγαλώνει», προσφέρει θέαμα και φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των διοργανώσεων, χτίζοντας ξανά το κοινό της. Οι 3.500 – 4.000 φίλαθλοι δεν είναι εικόνα μεγάλης ομάδας και σίγουρα η ΑΕΚ με τις εμφανίσεις της θα υποχρεώσει άπαντες να βρεθούν έστω και μία φορά στο ΟΑΚΑ. Γράφει η Πένυ Μακρή…

Όταν πιέζεις καταστάσεις δύσκολα φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα… Κάπως έτσι φαίνεται ότι συμβαίνει με τον κόσμο της ΑΕΚ όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι. Όσες προσπάθειες κι αν κάνουμε από την πλευρά μας, όσο κι αν προσπαθούμε να αφυπνίσουμε τον κόσμο, καταλήγουμε σχεδόν κάθε φορά στο ΟΑΚΑ «μεταξύ μας, μεταξά» να απολαμβάνουμε το δημιούργημα του Μάκη Αγγελόπουλου.

Εξαιρουμένων των παιδιών από την επαρχεία (που πολλές φορές είναι εκείνοι που γεμίζουν το κλειστό), εκείνων που εργάζονται ή εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, όλοι οι υπόλοιποι που προτιμούν τον καναπέ τους, που από τον ίδιο θα σπεύσουν να κριτικάρουν στην πρώτη στραβή, θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να σηκωθούν και μας κάνουν την τιμή, αργά ή γρήγορα.

Και αυτή που θα τους αναγκάσει είναι η ίδια η ομάδα! Χωρίς να κάνουμε τίποτα οι υπόλοιποι που βρισκόμαστε γύρω της. Η ΑΕΚ που ‘χει γίνει φόβητρο στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και θεωρείται φαβορί από τους αντίπαλους προπονητές για την κατάκτηση του τροπαίου, εκείνη που στο πρωτάθλημα είναι αήττητη και θα προσπαθήσει να δείξει τα «δόντια» της στους «αιώνιους», προσπαθώντας για κάτι καλύτερο φέτος και κυρίως, αυτή η υγιής εικόνα που εκπέμπει προς τα έξω.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος το είπε και το κάνει. Η προσπάθεια του αρχίζει να φαίνεται τη φετινή σεζόν και είναι αποφασισμένος να σας ξεκουνήσει από τους καναπέδες σας. Προς το παρόν, είμαστε λίγοι καλοί, έχουμε συνηθίσει κάποια χρόνια τώρα και… οργανωνόμαστε καλύτερα… Το «πολλοί και ακόμα καλύτεροι» θα έρθει…ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ! Δεν ανησυχώ!

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement