
O Γκάρεθ Μπέιλ σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λέγκια Βαρσοβίας μόλις 55 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του ματς, γράφοντας ιστορία!
H Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε μόλις 55 δευτερόλεπτα για να πάρει το προβάδισμα στην αναμέτρηση με τη Λέγκια Βαρσοβίας για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. “Δράστης” ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος μ’ ένα απίθανο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό “Γ” του Αρκάντιους Μάλαρτζ.
Παράλληλα, ο Ουαλός επιθετικός έγραψε ιστορία, αφού αυτό είναι το γρηγορότερο στην ιστορία της Ρεάλ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Δείτε το VIDEO:
Gareth Bale, muhteşem bir golle açılışı yaptı! Günün maçlarından tüm goller ve önemli anlar, konferans yayınıyla #Şifresiz Tivibu Spor'da! pic.twitter.com/V28HyA5APO
— TivibuSpor (@tivibuspor) November 2, 2016
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement