Ένα πολύ καλό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει ο Γιάννης Ανέστης, ο οποίος δηλώνει παρών οποιαδήποτε στιγμή και αν τον χρειαστεί η ομάδα.
Ο γκολκίπερ της Ένωσης, όπως και στα προηγούμενα ματς, έτσι και κόντρα στον ΠΑΟΚ πραγματοποίησε έναν πολύ καλό αγώνα και σε πολλές περιπτώσεις έσωσε την ΑΕΚ με τις αποκρούσεις του.
Ο Ανέστης δείχνει εφέτος πιο έμπειρος και πιο δουλεμένος, με τους συμπαίκτες του να νιώθουν ασφάλεια με την παρουσία του.
Σε καμία περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ακόμα δουλειά, ωστόσο αυτό είναι κάτι που συμβαίνει καθημερινά στις προπονήσεις, με τον Καμπόλη να τον καθοδηγεί σωστά, ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος.
Μάλιστα, ο Ανέστης με τις εμφανίσεις του βάζει δύσκολα στον Σκίμπε, μιας και χωρίς καμία αμφιβολία οι παρουσίες του δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από τον ομοσπονδιακό τεχνικό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement