
Την Μπεσίκτας αντιμετωπίζει σήμερα στις 19.00 (ΑΕΚ1924/NS2) η ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική του Champions League, σε ένα ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Επιβάλλεται το ΟΑΚΑ να γεμίσει με μοναδικό στόχο του 8 στα 8.
Τον πιο δύσκολο αγώνα τους μέχρι στιγμής θα δώσουν σήμερα οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι μέχρι στιγμής έχουν ανταποκριθεί και με το παραπάνω σε όλα όσα τους έχει ζητήσει ο προπονητής τους.
Στους επτά αγώνες που έχουν δώσει, μετρούν μόνο νίκες, με καλές εμφανίσεις και σήμερα περιμένουν το δυνατότερο αντίπαλο του ομίλου τους, θέλοντας να πάρουν τη νίκη και να καθαρίσουν από νωρίς την υπόθεση πρώτη θέση.
Σε αυτή τη μάχη ελπίζουν να έχουν στον πλευρό τους τον κόσμο τους. Τον κόσμο που μέχρι στιγμής βρίσκεται δυναμικά δίπλα τους στα εκτός έδρας ματς, αλλά δεν έχει καταφέρει να ζεστάνει το ΟΑΚΑ.
Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιούρι Ζντοβτς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, καθώς ο Φάλκερ που δεν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα λόγω ίωσης είναι πλέον καλά και θα παίξει κανονικά.
Σήμερα στις 19.00 λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΟΑΚΑ, όπου η Βασίλισσα υποδέχεται την Μπεσίκτας στο δυσκολότερο μέχρι στιγμής αγώνα, με φόντο την κορυφή του ομίλου του Champions League.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement