Ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσίασε στους υπαλλήλους και τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ τον Λυσάνδρου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για αυτόν.
«Ο κ. Λυσάνδρου θα είναι το απόλυτο κουμάντο στην ΠΑΕ. Θέλω να τον στηρίξετε στα πρώτα του βήματα για την καλύτερη προσαρμογή και είναι ευκαιρία για όλους για ένα νέο ξεκίνημα και ακόμα πιο αποδοτική δουλειά.
Ο κ. Λυσάνδρου είναι νέο στέλεχος σε ηλικία με πολύ καλή κατάρτιση και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει στο να πάμε ακόμα πιο καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλό της ομάδας.
Από τη δική του πλευρά ο Λυσάνδρου είπε: «Είναι τιμή η επιλογή στο πρόσωπό μου για μία τόσο σημαντική θέση σε ένα μεγάλο club.
Eίμαι τυχερός που παραλαμβάνω από τον κ. Δέδε που είχε απόλυτα επιτυχημένη θητεία και πιστεύω ότι όλοι μαζί σαν ομάδα θα πάμε την ΠΑΕ ακόμα πιο ψηλά με συνολική δουλειά. Υπολογίζω σε όλους σας.
Εμείς είμαστε εδώ για να δουλεύουμε και να προετοιμάζουμε τα 90 λεπτά της Κυριακής. Και ο δικός μας ρόλος είναι εξίσου σημαντικός».
Καταλήγοντας, ο Αλέξης Δέδες Δέδες αποχαιρέτισε συγκινημένος τους υπαλλήλους και τα στελέχη της ΠΑΕ, ενώ ο Μελισσανίδης τόνισε ότι είναι τιμή για την ΑΕΚ εάν ένα δικό της στέλεχος θα καταφέρει να μετάσχει στην προσπάθεια εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement