Δεν αποποιήθηκε τις ευθύνες των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα ο Γιάκομπ Γιόχανσον εκφράζοντας την πίστη του πως μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν.
Είναι εκ των κορυφαίων της Ένωσης και δεν χρειάζεται πλέον να το αποδεικνύει. Ο Γιακόμπ Γιόχανσον δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και καταλόγισε τις ευθύνες πρώτα από όλα στον εαυτό του και στους συμπαίκτες του, για τα άσχημα αποτελέσματα που έχει η ομάδα το τελευταίο διάστημα.
«Φυσικά και ευθυνόμαστε εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε καλά. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Βεβαίως έχουμε έναν νέο προπονητή και χρειάζεται χρόνος για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να δούμε τι θέλει από εμάς. Σαφώς και θέλαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Πρέπει να κοιτάξουμε ο καθένας μας, τι δεν πήγε καλά», δήλωσε στη Live Sport ο Σουηδός μέσος.
«Ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι είμαστε και εμείς πολύ απογοητευμένοι. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για το επόμενο ματς. Δεν θέλουμε να συνεχίζουμε με ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αλλάξει αυτό και θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει. Θέλουμε χρόνο με τον νέο προπονητή μας, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι στο ποδόσφαιρο και σε αυτή την δουλειά δεν υπάρχει χρόνος. Για αυτό πολύ γρήγορα πρέπει να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα», πρόσθεσε.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement