23.10
09:40

Ζόριτς όπως Κρισάντους

AEK1924.gr team
Ζόριτς όπως Κρισάντους

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στην ΑΕΚ, με τον Ζόριτς να περνάει εφέτος όλα όσα έζησε τη σεζόν που μας πέρασε ο Κρισάντους.

Η Ένωση στο χθεσινό ματς είχε… ξεμείνε απο επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές, λόγω των τραυματισμών και των τιμωρημένων, ωστόσο ο Ζόριτς δεν μπήκε στην αποστολή του αγώνα.

Ο Τσέλιος βρέθηκε στην 20άδα, αλλά τελικά αγωνίστηκε με το τμήμα των Νέων και έτσι τα τελευταία λεπτά του ματς, όπου ο Μοράις χρειαζόταν παίκτες να βοηθήσουν την επίθεση δεν είχε κανέναν στον πάγκο του.

Οι δύο από τους τρεις παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή στο ματς, αγωνίζονται ως αμυντικοί στη μεσαία γραμμή, κάτι που σημαίνει ότι όσο και αν προσπαθούσαν δεν μπορούσαν να βοηθήσουν ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι.

Από την άλλη πλευρά ο Ντάρκο Ζόριτς παρακολούθησε τον αγώνα από την κερκίδα και αυτό που έχει γίνει πλέον σαφές είναι ότι από τη στιγμή που ζήτησε να φύγει και δεν θέλησε να παραχωρηθεί δανεικός θεωρείται ξένο σώμα από την ομάδα, ακόμα και όταν αυτή τον χρειάζεται.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι το ίδιο είχε συμβεί και τη σεζόν που μας πέρασε με τον Κρισάντους, ο οποίος έβλεπε όλα τα ματς από την κερκίδα, ακόμα και όταν η ΑΕΚ δεν είχε επιθετικό στον πάγκο της.

Καταλήγοντας, σε καμία περίπτωση ο Ζόριτς δεν μπορεί να κυνηγήσει θέση βασικού αυτή τη στιγμή στην Ένωση, ωστόσο υπό τις χθεσινές συνθήκες θα μπορούσε να βρίσκεται στον πάγκο, ως μια λύση ανάγκης.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->