Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε στην συνέντευξη τύπου, ότι ήρθε στο ΟΑΚΑ η ομάδα του για να πάρει αποτέλεσμα και δεν άφησε την ΑΕΚ να γίνει απειλητική.
Αναλυτικά τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς:
Για το παιχνίδι: «Ήρθαμε στο ΟΑΚΑ να παίξουμε για το αποτέλεσμα, αυτός ήταν ο στόχος μας και προσπαθήσαμε από την αρχή να πιέσουμε την ΑΕΚ όσο μπορούσαμε. Δεν θέλαμε να δώσουμε χώρους στην ΑΕΚ, γιατί έχει ποιοτικούς παίκτες. Ήταν μέσα στο παιχνίδι η καλή αμυντική λειτουργία. Περιορίσαμε την ΑΕΚ και περιμέναμε στις αντεπιθέσεις να κάνουμε κάτι. Κάναμε κάποιες λάθες αποφάσεις στις επιθέσεις μας. Νομίζω ότι η ΑΕΚ δεν μας έκανε μεγάλες ευκαιρίες. Είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα της ΑΕΚ. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Κοιτάμε την συνέχεια. Θέλαμε να κοντράρουμε την ΑΕΚ και το κέρδος μας είναι ότι δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να μας βγάλει φάσεις. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου».
Για την καλή αμυντική λειτουργία και το πρόβλημα που είχε η ομάδα του στην επίθεση: «Έτσι είναι συμφωνώ μαζί σας. Λειτουργήσαμε πολύ καλά αμυντικά, να κλείσουμε τους διαδρόμους. Κάποιες φορές δεν κρατήσαμε την μπάλα όπως έπρεπε».
Για τον τραυματισμό του Γκιοατά: «Δεν έχουμε εικόνα ακόμα: θα γίνουν οι εξετάσεις. Σίγουρα είναι δυσάρεστη είδηση για εμάς. Ελπίζουμε να μην έχει σοβαρό πρόβλημα».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement