Την τελευταία του ημέρα ως προπονητής της ΑΕΚ θα απολαύσει σήμερα ο Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς πλέον είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα.
Ο γεωργιανός τεχνικός βρίσκεται στα Σπάτα, καθώς στις 5 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας, ωστόσο όπως αναμένεται θα αποχαιρετήσει παράλληλα και τους ποδοσφαιριστές του.
Η διοίκηση της Ένωσης αποφάσισε ότι ο Κετσπάγια πρέπει να αποχωρήσει και έτσι από το πρωί άπαντες προσπαθούν να βρουν τον αντικαταστάτη του, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας.
Στα Σπάτα, εκτός από τον Κετσπάγια βρίσκεται και ο Μαϊστόροβιτς, με τους δύο άντρες να έχουν συνάντηση, ώστε να ανακοινωθεί το τέλος της συνεργασίας του.
Μάλιστα, ο γεωργιανός τεχνικός έχει μιλήσει ήδη με την Ανόρθωση, η οποία τον θέλει στον πάγκο της και άμεσα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Πλέον απομένουν τα τυπικά, ώστε ο Τιμούρ Κετσπάγια να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ένωσης.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement