Από το βράδυ του Σαββάτου και μετά την ήττα από την Ομόνοια γίνονται συνεχείς επαφές μεταξύ διοικητικών και εξωδιοικητικών στελεχών.
Όλοι συμφωνούν στην άποψη που πρέπει να γίνει απόφαση για να «τελειώσουν» οι Πούτσε και Μπενίτο αλλά το ερώτημα είναι ποιος πρέπει να αναλάβει για να αποφύγει η ομάδα τα χειρότερα.
Μάθαμε όμως, ότι το «ρεύμα» της πλειοψηφίας καταλήγει στον ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ και προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται προσπάθεια να πειστεί και ο κύριος Χρίστος Πουλλαίδης για να φέρει τώρα πίσω τον Τιμούρ.
Υπό το φως μάλιστα της αμφισβήτησης που δέχεται στην πάγκο της ΑΕΚ υποστηρίζεται ότι ο Τιμούρ, μπορεί να είναι η πιο προσιτή λύση για την Ανόρθωση ώστε να μαζέψει ότι μπορεί στην ομάδα και να δώσει μεγαλύτερη δυναμική στον κόσμο. Ίσως οι εξελίξεις να προκύψουν μετά τον αγώνα Λάρισα-ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο Κετσπάγια, είτε θα φύγει μόνος, είτε με κοινή απόφαση από την ΑΕΚ και θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του στην Ανόρθωση.
Πηγή: balla.com.cy
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement