Με 4-3-3 και τους Γιόχανσον, Μπακασέτα και Μάνταλο στη μεσαία γραμμή σκέφτεται να παρατάξει ο Κετσπάγια την ομάδα στη Λάρισα, αλλάζοντας το σύστημα με τους δύο κόφτες.
Ο γεωργιανός τεχνικός δείχνει ότι θέλει να έχει σιγουριά και να μην ρισκάρει στο ματς κόντρα στην Λάρισα, προτιμώντας να αφήσει στον πάγκο τον Γαλανόπουλο και να αγωνιστεί με έναν κόφτη και δύο επιθετικά χαφ.
Αυτό συμβαίνει καθώς ο Σιμόες είναι τραυματίας, ο Λαμπρόπουλος είχε ένα κακό ματς με τον Ολυμπιακό ως κόφτης και ο αμέσως επόμενος που υπάρχει είναι ο άπειρος Γαλανόπουλος, ο οποίος ωστόσο έχει δείξει πάρα πολύ καλά στοιχεία.
Βέβαια, ο Κετσπάγια γνωρίζει καλά ότι στην Λάρισα παίζεται η θέση του και θέλει να δώσει δύναμη στο επιθετικό κομμάτι, μιας και οι Μπακασέτας και Μάνταλος είναι δύο παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν παιχνίδι.
Η επιλογή του όμως έχει ρίσκο, καθώς ο Γιόχανσον δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση του και θα πρέπει να σηκώσει στις πλάτες του όλη την αμυντική δουλειά στην μεσαία γραμμή.
Σίγουρα έχουμε ακόμα ημέρες μπροστά μας, με τον Κετσπάγια να δοκιμάζει πρόσωπα και συστήματα, ώστε να καταλήξει στην καλύτερη δυνατή επιλογή για τον αγώνα κόντρα στην Λάρισα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement