Υπέβαλε την παραίτηση του ο Έλληνας τεχνικός, η οποία έγινε δεκτή απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Παναγιωτάρας έκανε την σημερινή προπόνηση.
Ο Στέλιος Μανωλάς υπέβαλε την παραίτηση του, απ’ την θέση του προπονητή της Κ20 της ΑΕΚ, η οποία έγινε δεκτή απ’ την διοίκηση της ομάδας.
Το κλίμα μετά την βαριά ήττα με 7-0 στο Ρέντη, απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν βαρύ και μετά από μια εβδομάδα, δεν είχε υπάρξει καμία αλλαγή. Ο ίδιος ο Μανωλάς, το έβλεπε κι όλο αυτό το διάστημα το επεξεργαζόταν μέσα στο μυαλό του και πήρε την απόφαση τελικά να υποβάλει την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδας.
Η διοίκηση απ’ την πλευρά της, την έκανε δεκτή γιατί έβλεπε ότι έπρεπε να γίνει κάτι «δυνατό» για να αλλάξει το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια.
Ο Στέλιος Μανωλάς πήγε σήμερα το απόγευμα στην προπόνηση, αποχαιρέτησε παίκτες και συνεργάτες και την προπόνηση της ομάδας, ανέλαβε ο Νίκος Παναγιωτάρας.
Μέχρι στιγμής ονόματα αντικαταστατών δεν έχουν ακουστεί και δεν ξέρουμε αν κινηθεί η ΑΕΚ για να αποκτήσει κάποιον. Προς το παρών στο τιμόνι της ομάδας θα παραμείνει ο Νίκος Παναγιωταράς, που δεν αποκλείεται να μείνει και μόνιμα στην συγκεκριμένη θέση.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement