
Διαβάστε τι γράφουν οι εφημερίδες για τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, τις αλλαγές ενόψει Λάρισας, αλλά και τις σπασμωδικές κινήσεις της ΕΠΟ για την αποφυγή των εκλογών.
Goal
«Το καρέ της… αλλαγής» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Με τέσσερα νέα πρόσωπα η ΑΕΚ στη Λάρισα σε σχέση με το Καραϊσκάκη.
Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Γαλανόπουλος και Αλμέιδα στην 11αδα. Ο Ντίντακ αποχώρησε με χτύπημα στην επιγονατίδα.
Ντίξον: «Να πεθάνω για την ομάδα».
Sportday
«Λίφτινγκ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Οι τραυματισμοί Λέσκοτ και Ντίντακ φέρνουν αλλαγές στην άμυνα. Ευκαιρία για Κολοβέτσιο και Ντίας.
Livesport
«Επτά μπελάδες για τον Κετσπάγια» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Πρόβλημα και με τον Ντίντακ ενόψει Λάρισας. Με ποιους πάει να νικήσει στον Κάμπο και να αναπνεύσει. Έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες στη βιντεοανάλυση του ντέρμπι. Τι τρέχει με Ελμ και επιθετικό.
Ώρα των σπορ
«Τρέμουν τις εκλογές» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Νέα… κόλπα για να αποφύγουν τη συντριβή.
Έξω και ο Ντίντακ. Ετοιμάζει Γαλανόπουλο για Λάρισα. Ναός λατρίας της ΑΕΚ στη Μεταμόρφωση.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement