Ο προπονητής του Μαίκλ Ντίξον, στην Εθνική Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM, για τον γκάρντ της ΑΕΚ, με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική του αξία, αλλά και για την συμπεριφορά του σαν αθλητή.
Αναλυτικά όσα είπε στο ΣΠΟΡ FM ο Ηλίας Ζούρος:
Για την πρόκριση της Εθνικής Γεωργίας στο Ευρωμπάσκετ του 2017: «Είναι μεγάλη επιτυχία. Παίξαμε στον όμιλο με μια ομάδα με καλύτερο ράστερ, το Μαυροβούνιο. Είχε τον Βούτσεβιτς που είναι από τους καλύτερους ψηλούς στο NBA, τον Ντούμπλιεβιτς που παίζει στη Βαλένθια. Είναι μια ομάδα με πλειάδα καλών παικτών. Εμείς είχαμε την απουσία του Μαρκοϊσβίλι, που θα μπει στο χειρουργείο το επόμενο διάστημα. Παρ’ όλα αυτά κάναμε μια καλή εμφάνιση, καλύψαμε τη διαφορά και εν τέλει περάσαμε».
Για την Εθνική Γεωργίας: «Η Γεωργία είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και θα το δείτε στο Ευρωμπάσκετ εφόσον είναι πλήρης. Όταν έχει απουσίες, τότε ναι φαίνεται ξεκάθαρα. Δεν έχει τόσες πολλές λύσεις για να καλύψει τα κενά όπως οι υπόλοιπες (εθνικές) ομάδες».
Για τον Ντίξον της ΑΕΚ που έπαιξε με την Εθνική Γεωργίας: «Η προσθήκη του Ντίξον από εμάς, έγινε μετά από ώριμη σκέψη. Δεν μπορέσαμε να υπογράψουμε έναν παίκτη που αγωνιζόταν στην Ευρωλίγκα. Ψάχναμε έναν παίκτη να παίζει μαζί με τον Μαρκοϊσβίλι, να βοηθάει στο κατέβασμα της μπάλας και να σκοράρει. Ήταν η καλύτερη επιλογή! Μας βοήθησε πολύ, έδεσε πολύ καλά με την ομάδα. Είναι ένας καλός συμπαίκτης, έχει πολύ καλό χαρακτήρα, αυτό βοηθάει πολύ. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας και οι περισσότεροι πανηγύριζαν, οι συμπαίκτες του ζήτησαν από τον Ντίξον να ακολουθήσει την ομάδα και το επόμενο καλοκαίρι. Δείχνει πόσο καλός ήταν και πόσο δέθηκαν τα παιδιά μαζί του».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement