11.10
12:55

Απολογείται την Πέμπτη ο Πατίτο

AEK1924.gr team
Απολογείται την Πέμπτη ο Πατίτο

Ο Πατίτο θα βρεθεί την Πέμπτη ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας, ώστε να απολογηθεί για το χτύπημα στον Φιγκέιρας στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας έκανε χρήση βίντεο και άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Πατίτο, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας θα απολογηθεί την Πέμπτη και κινδυνεύει μέχρι και με τρεις αγωνιστικές τιμωρία.

Αναλυτικά αναφέρει η Σουπερ Λίγκα:

Α) PATRICIO JULIAN RODRIGUEZ (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ) : «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 31244/10-10-2016 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 13ης-10-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε σαράντα οκτώ (48) ώρες, κατ’ άρθρον 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement