Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 16.30 την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο (ΑΕΚ1924) σε ένα φιλικό δοκιμών και επιστροφών, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Οι Κιτρινόμαυροι επέστρεψαν την Τετάρτη στις προπονήσεις και σήμερα θα φιλοξενηθούν από την Καλλιθέα σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κεκλεισμένων των θυρών.
Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Αλμέιδα, που επιστρέφει στην δράση, ενώ αντίθετα εκτός θα μείνουν οι διεθνής Μάνταλος, Μπακασέτας, Μπάρκας και Τζανετόπουλος, καθώς και οι τραυματίες Βάργκας και Λέσκοτ.
Ο γεωργιανός τεχνικός έχει σκοπό να πραγματοποιήσει αλλαγές στην 11άδα, καθώς και δοκιμές σε διάφορες θέσεις, ώστε να τεστάρει τους παίκτες του.
Αρκετό χρόνο συμμετοχής θα πάρει ο Χριστοδουλόπουλος που θα φορέσει και φανέλα βασικού, ώστε να ανεβάσει το ρυθμό του και να καταφέρει να φτάσει το επίπεδο που βρίσκονται οι συμπαίκτες του.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement