04.10
19:15

Προπόνηση με τη γυναικεία ομάδα για τον… σεξιστή τερματοφύλακα της Σπάρτα Πράγας

AEK1924.gr team
Προπόνηση με τη γυναικεία ομάδα για τον… σεξιστή τερματοφύλακα της Σπάρτα Πράγας

Ο Τόμας Κούμπεκ επιτέθηκε σε γυναίκα βοηθό διαιτητή λέγοντας να πάει στην… κουζίνα της, με τη Σπάρτα Πράγας να του επιβάλλει (και σε έναν συμπαίκτη του) να προπονηθεί με τη γυναικεία ομάδα ως τιμωρία!

Ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας, Τόμας Κούμπεκ, επιτέθηκε φραστικά στην περασμένη αναμέτρηση της ομάδας του με την Μπρνο στη γυναίκα βοηθό, που κακώς μέτρησε ένα οφσάιντ γκολ. 

«Όλη η χώρα είδε ότι ήταν οφσάιντ. Η άποψή μου είναι ότι οι γυναίκες πρέπει να μένουν στην κουζίνα και όχι να κρίνουν παιχνίδια ποδοσφαίρου ανδρών», είπε ο Κούμπεκ στις δηλώσεις του ωστόσο καταλαβαίνοντας το λάθος του, ζήτησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού συγγνώμη. 

Η διοίκηση της Σπάρτα Πράγας, πάντως, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια και επέβαλλε στον Κούμπεκ αλλά και στον συμπαίκτη του, Λούκας Βάχα, που φέρεται επίσης να επιτέθηκε με… σεξιστικά σχόλιο στη βοηθό διαιτητή να προπονούνται με την γυναικεία ομάδα ως τιμωρία.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement