02.10
08:06

Το τελευταίο διπλό (vid)

AEK1924.gr team
Το τελευταίο διπλό (vid)
Advertisement

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα από τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την τελευταία νίκη της στο Φάληρο να είναι το 2010.

Συγκεκριμένα, στις 6 Ιανουαρίου του 2010 οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραννα φύγουν από το Καραϊσκάκης με τρεις βαθμούς, γυρίζοντας μάλιστα τον αγώνα.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τον Νάτσο Σκόκο να παιρνει το όπλο του και να κάνει το 2-1 στο 33᾽και στο 40᾽.

Oλυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Κατσικογιάννης (56′ Ζαϊρί), Γκαλέτι, Μαρέσκα (78′ Πάντος), Μήτρογλου, Ντιόγκο (64′ Ντερμπισάιρ), Όσκαρ.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Αραούχο, Καράμπελας, Ζεράλντο Αλβες, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς (64′ Μάκος), Καφές, Μαντούκα, Σκόκο (81′ Ταχτσίδης), Τζιμπούρ, Μπλάνκο (75′ Λαγός).

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->