Τις ενστάσεις του, σχετικά με το ασυμβίβαστο (που καταγγέλλει) για την ΟΠΑΠ ΑΕ, εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Ολυμπιακός, στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, παρουσία, μάλιστα, του Σταύρου Κοντονή.
Παρουσία του υπουργού, Σταύρου Κοντονή, ο Ολυμπιακός, που εκπροσωπήθηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας από τους Γιάννη Βρέντζο και Δημήτρη Αγραφιώτη, εξέφρασε εκ νέου τις ενστάσεις του σχετικά με την καταγγελία του για το ασυμβίβαστο, που αφορά στην ΟΠΑΠ ΑΕ.
Συγκεκριμένα, η πλευρά των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε στον κ. Κοντονή -και σε όλο το συμβούλιο- πως δεν μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης να είναι μέτοχος της εταιρείας και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για «εξάμβλωμα».
Ζήτησαν, λοιπόν, αφού υπάρχει στα… σκαριά ένας νέος αθλητικός νόμος, η Πολιτεία να δώσει βάση -και λύση- στο συγκεκριμένο θέμα.
Πηγή: sportfm.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement