Ο επί 44 χρόνια φυσιοθεραπευτής της ΑΕΚ Νίκος Πανταζής και νυν Επικεφαλής του Τμήματος Αποκατάστασης της ομάδας επισκέφθηκε την όμορφη πόλη της Μακεδονίας μαζί με τη σύζυγό του Ελευθερία -η οποία κατάγεται από την Καβάλα- και τον μεγάλο Μίμη Παπαϊωάννου.
Οι κ. Πανταζής και Παπαϊωάννου γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους της πόλης και ήταν τα κεντρικά πρόσωπα σε διάφορες εκδηλώσεις.
Ο Νίκος Πανταζής, διακεκριμένος δρομέας μεγάλων αποστάσεων στα νιάτα του, πήρε μέρος στον παραδοσιακό δρόμο «Kavala Night City Run», ενώ φιλοξενήθηκε και στο στούντιο του ALPHA Radio 88,6, όπου μίλησε για τις αθλητικές κακώσεις, για τη σωστή μυοσκελετική ανάπτυξη των παιδιών και γενικά για θέματα που έχουν σχέση με το αντικείμενό του.
Ανάλογου περιεχομένου ήταν και η ομιλία του σε παιδιά του 3ου Γυμνασίου Καβάλας, όπου βρέθηκε μαζί με το ζεύγος Παπαϊωάννου και με τη σύζυγό του Ελευθερία, κόρη του μεγάλου Καβαλιώτη δρομέα μεγάλων αποστάσεων Τάκη Χατζηγρηγορίου. Προβλήθηκε μάλιστα και βίντεο σχετικό με τον μεγάλο αυτό αθλητή του παρελθόντος. Ο Μίμης Παπαϊωάννου διένειμε στα παιδιά την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Ραντεβού στον αέρα».
Κατά την παραμονή τους στην Καβάλα, οι κ. Πανταζής και Παπαϊωάννου έγιναν δεκτοί από τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας και ένθερμο οπαδό της ΑΕΚ Θεόδωρο Μαρκόπουλο και από την δήμαρχο της πόλης κυρία Δήμητρα Τσανάκα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement