23.9
13:58

Έβγαλε μάτια με Ολυμπιακό και τον χτυπάει η ΑΕΚ!

AEK1924.gr team
Έβγαλε μάτια με Ολυμπιακό και τον χτυπάει η ΑΕΚ!

Στόχος-έκπληξη των Κιτρινόμαυρων για την ενίσχυση των άκρων! Ποιον ποδοσφαιριστή έχουν βάλει στο μάτι και ετοιμάζονται να κάνουν κίνηση εν όψει Γενάρη;

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή τού πρωταθλήματος, ωστόσο οι ομάδες ήδη δουλεύουν εν όψει της μεταγραφικής περιόδου τού Ιανουαρίου.

Έτσι και η ΑΕΚ φαίνεται ότι έχει “σταμπάρει” τον πρώτο της μεγάλο στόχο και, μάλιστα, οι πληροφορίες λένε πως ετοιμάζεται να κινηθεί από τώρα για την απόκτησή του.

Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Κούρο, τον 23χρονο μπακ-χαφ τού Ηρακλή, ο οποίος απέναντι στον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.

Ο νεαρός άσος, που υπέγραψε το καλοκαίρι διετές συμβόλαιο στον Γηραιό και πέρυσι αγωνιζόταν στον Ατρόμητο, αρέσει πολύ στους ανθρώπους τής Ένωσης.

Σίγουρα η πολύ καλή απόδοση τού παίκτη κόντρα στους πρωταθλητές τού έδωσαν ακόμα περισσότερους πόντους και, πλέον, οι Κιτρινόμαυροι σκέφτονται σοβαρά να κάνουν επίσημη κρούση ενόψει Γενάρη.

Εξάλλου, η ΑΕΚ φαίνεται να θέλει ενίσχυση στο αριστερό της άκρο, ενώ το γεγονός ότι στον Ηρακλή επικρατεί …αναρχία στα διοικητικά μπορεί ενδεχομένως να κάνει πιο εύκολη τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement