Ο επιθετικός του Δικεφάλου έχει… χτίσει μια θετική παράδοση απέναντι στη Βέροια και αν ο Τιμούρ Κετσπάγια επιλέξει να του δώσει χρόνο συμμετοχής θα προσπαθήσει να τη μεγαλώσει.
Θεωρείται δεδομένο ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα χρησιμοποιήσει τον Χρηστο Αραβίδη στην επίθεση, προτιμώντας τον Ούγκο Αλμέιδα, ωστόσο δεν αποκλείεται ο τελευταίος να πάρει χρόνο συμμετοχής μπαίνοντας ως αλλαγή.
Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Βέροια εκτός έδρας και θέλει τη νίκη σε εκτός έδρας μετα μετά από 8 μήνες, με τον «Άραβα» να γνωρίζει τι εστί γκολ απέναντι στην ομάδα της Ημαθία, αφού έχει σκοράρει εναντίον της 5 φορές.
Ο Αραβίδης την περσινή σεζόν πέτυχε το πρώτο του γκολ ως παίκτης της ΑΕΚ στον εντός έδρας αγώνα της 20ης αγωνιστικής, ενώ παλαιότερα είχε βάλει άλλα τέσσερα με τη φανέλα του Πανιωνίου, σε τρεις αγώνες.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement