
Η ΑΕΚ προσκαλεί τις Ακαδημίες του AEK FUTSAL στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή στις 16.00.
Ολα τα παιδιά των Ακαδημιών ΑΕΚ FUTSAL, που ήταν εγγεγραμένα πέρυσι όπως και όλα τα νέα παιδιά που εγγράφηκαν ήδη εφέτος, μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΑΕΚ-Ξάνθη!
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί έξω από τη Θύρα 23 του ΟΑΚΑ στις 14.45. Συντονιστής θα είναι ο κ. Νίκος Αυλωνίτης. Η είσοδος θα γίνει ομαδικά στις 15.00 ακριβώς.
Οι αθλητές θα πρέπει να είναι ενδεδυμένοι με τις εμφανίσεις τους και να φέρουν τα διακριτικά της Ακαδημίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχει ένας αθλητής με έναν μόνο συνοδό.
Η ΑΕΚ FUTSAL ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΕΚ και εύχεται στην ομάδα μας καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα που ξεκινά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO