Δίλημμα έχει ο Τιμούρ Κετσπάγια για τα αμυντικά άκρα της ΑΕΚ, καθώς έχει στη διάθεσή του τέσσερις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Προβάδισμα στους δύο παλιούς.
Ένα γεμάτο ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές έχει να διαχειριστεί ο γεωργιανός τεχνικός και τα δύσκολα ξεκίνησαν ήδη από την πρώτη αγωνιστική.
Ο Κετσπάγια έχει να διαλέξει ανάμεσα στους Ντίντακ – Ντίας και Γκάλο – Μπακάκη, για τους δύο που θα πάρουν φανέλες βασικών στα άκρα της άμυνας.
Μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε δείξει να εμπιστεύεται τον Ντίας, φαίνεται ότι φανέλα βασικού θα κερδίσει ο Ντίντακ, ο οποίος γνωρίζει από τη Σούπερ Λίγκα, καθώς αγωνίστηκε στην Ένωση και τη σεζόν που μας πέρασε.
Σχετικά τώρα με το δεξί άκρο της άμυνας, προβάδισμα έχει ο Γκάλο, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο και ο Μπακάκης στο διάστημα που τον αντικατέστησε ήταν πολύ καλός.
Ο Κετσπάγια δείχνει να έχει καταλήξει στους Ντίντακ αριστερά και Γκάλο δεξιά, ωστόσο υπάρχει χρόνος μέχρι την Κυριακή και είναι πιθανό τα πλάνα του να αλλάξουν.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement