Διαβάστε πως αντιμετωπίζουν οι εφημερίδες τις εξελίξεις γύρω από την «εγκληματική οργάνωση» και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τι αναφέρουν για την ετοιμότητα του Λέσκοτ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
Goal
«Στα σχοινιά» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Στριμωγμένος ο Μαρινάκης καθώς ο εισαγγελέας τον παρέπεμψε στο συμβούλιο Εφετών για 4 κακουργήματα στην υπόθεση της εγκληματικής, ενώ ζητά την προφυλάκιση του για παραβίαση περιοριστικών όρων.
ΑΕΚ: Η παράδοση του Λάζαρου.
Sportday
«Έτοιμος!!!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Για βασικός και με την Ξάνθη πάει ο Λέσκοτ.
Livesport
«Στα σχοινιά ο Ολυμπιακός» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Ο εισαγγελέας Δασκαλόπουος απασφάλισε τη βόμβα «εγκληματική οργάνωση» με πρόταση – καταπέλτη για παραπομπή του Μαρικάκη. 4 κακουργήματα και προφυλάκιση.
Ώρα των σπορ
«Διαλύεται το “σύστημα – ΟΣΦΠ”» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η πρόταση του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου τελειώνει τις μαύρες μέρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μέσα και ο Λέσκοτ. Ιδού η νέα φανέλα. Ντίξον εναντίον Ιβάνοβιτς. Μαθαίνει αντίπαλο για το Κύπελλο, σήμερα στις 12 η Βασίλισσα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement