Όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν διήμερο ρεπό, εκτός από «τρεις» που ανέβηκαν στα Σπάτα και προπονήθηκαν κανονικά.
Όπως χθες έτσι και σήμερα(29/08) ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ανέβηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, για να προπονηθεί ατομικά, καλύπτοντας το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ημερών.
Ο στόχος δεν είναι άλλος, να φτάσει ένα ικανοποιητικό ρυθμό, ώστε να μπορεί να συμπεριληφθεί στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα.
Μόνο που σήμερα δεν ήταν μόνος στα Σπάτα, αφού μαζί του για ατομική προπόνηση, ήταν και οι Ρόναλντ Βάργκας και Αντρέ Σιμόες. Αμφότεροι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού, τις προηγούμενες μέρες και γι’ αυτό προπονήθηκαν σήμερα για να καλύψουν κι αυτοί τις χαμένες προπονήσεις.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement