28.8
05:30

Ορεξάτος ο Λάζαρος

AEK1924.gr team
Ορεξάτος ο Λάζαρος
Advertisement

Έτοιμος να ξεκινήσει αμέσως τις προπονήσεις είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ώστε άμεσα να είναι έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέγραψε χθες το συμβόλαιό του με την Ένωση και δήλωσε ότι ήρθε στην ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό.

Μάλιστα, ήθελε να μεταβεί στο ΟΑΚΑ, μέχρι οι δικηγόροι να κανονίσουν το διαδικαστικό κομμάτι, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την Ένωση και να πάρει μια πρώτη γεύση από τους συμπαίκτες του.

Ο Λάζαρος είναι έτοιμος να ξεκινήσει από σήμερα δουλειά, ώστε να καταφέρει το συντομότερο δυνατόν να μπει στο αγωνιστικό χώρο και να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Το γεγονός ότι ακόμα έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον 12 ημέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, εάν αυτό ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, του δίνει περισσότερο αέρα, καθώς γνωρίζει ότι εάν σε αυτό το διάστημα δουλέψει σωστά θα προλάβει να είναι έτοιμος για την πρώτη σέντρα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->