27.8
15:21

Βενγκέρ: “Μου αρέσει η σύγκριση Πέρεθ με Βάρντι”

AEK1924.gr team
Βενγκέρ: “Μου αρέσει η σύγκριση Πέρεθ με Βάρντι”

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, παραδέχθηκε ότι του αρέσει η σύγκριση του Λούκας Πέρεθ με τον Τζέιμι Βάρντι κι ευχήθηκε η διαπραγμάτευση με την Ντεπορτίβο να έχει αίσια κατάληξη.

Αρσεναλ και Ντεπορτίβο βρίσκονται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης όσον αφορά στη μετακίνηση του Λούκας Πέρεθ από τη δεύτερη στην πρώτη. Ο τεχνικός των “gunners”, Αρσέν Βενγκέρ, ευχήθηκε την αίσια κατάληξη του deal, “έπλεξε” το εγκώμιο του Ισπανού και παραδέχθηκε ότι του αρέσει η σύγκριση με τον επιθετικό της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι.

“Ναι, μου αρέσει πολύ η σύγκριση με τον Βάρντι. Ο Λούκας ξεκίνησε να παίζει σε άλλη θέση και ήρθε προς το κέντρο με αναγνωρισμένη επιτυχία. Έχει καλή ποιότητα, έχει καλά τελειώματα. Θα δούμε, εάν μπορεί να έχει αίσια κατάληξη η διαπραγμάτευση”, υποστήριξε ο Αλσατός τεχνικός.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο Λούκας Πέρεθ πωληθεί στην Άρσεναλ, έναντι 20.000.000 ευρώ, ο ΠΑΟΚ θα λάβει το 30% αυτού δηλαδή 6.000.000 ευρώ

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement