26.8
17:11

Χωρίς «τρεις» κόντρα στον Απόλλων…

Κώστας Κοσικίδης
Χωρίς «τρεις» κόντρα στον Απόλλων…
Advertisement

Με 19 παίκτες στο αυριανό(27/08) φιλικό η ΑΕΚ, χωρίς τους τρεις τραυματίες και τον Ανέστη, αλλά τον Βούρα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια πήρε 19 ποδοσφαιριστές για το αυριανό(27/08) φιλικό αγώνα, απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών(19:00).

Ο Γεωργιανός τεχνικός, δεν πήρε μαζί του, τους τρεις τραυματίες, Ρόναλντ Βάργκας, Αντρέ Σιμόες και Ροντρίγκο Γκάλο. Απ’ την άλλη άφησε εκτός αποστολής τον Γιάννη Ανέστη, παίρνοντας στην αποστολή τον Ηλία Βούρα, ενώ στην αποστολή επέστρεψε και ο Χρήστος Αραβίδης.

Στην αποστολή είναι οι: Βούρας, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Ντίας, Μανωλάς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ροντρίγκες, Μπακασέτας, Πλατέλλας, Αλμέιδα, Πέκχαρτ και Αραβίδης.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->