25.8
05:30

Είναι φιλικά, γίνονται δοκιμές

AEK1924.gr team
Είναι φιλικά, γίνονται δοκιμές
Advertisement

Η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος έκανε την ΑΕΚ να δώσει πολλά φιλικά, με τον Κετσπάγια, όπως είναι λογικό, να θέλει να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα.

Ο γεωργιανός τεχνικός αποφάσισε η ομάδα του να δώσει συνεχόμενους φιλικούς αγώνες και όχι μόνο έναν κάθε εβδομάδα, ώστε να δοκιμάσει όλους τους παίκτες του και να τους δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο ματς κόντρα στον Άρη ανακάτεψε την τράπουλα και σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κάψει κανέναν παίκτη του. Για το λόγο αυτό οι Γκάλο και Αλμέιδα μόλις αισθάνθηκαν ότι έχουν πρόβλημα αποχώρησαν από το αγώνα, ενώ αλλαγές νωρίς έγιναν και οι Μάνταλος με τον Τσιγκρίνσκι.

Αυτό άλλωστε είναι και το νόημα των φιλικών, ο προπονητής να έχει την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες του, να τους τσεκάρει πάνω στα δικά του θέλω και να δοκιμάσει τα συστήματα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει.

Το ίδιο θα συμβεί και στα επόμενα φιλικά και έχουμε να δούμε ακόμα αρκετές διαφορετικές εντεκάδες και συστήματα, καθώς κανείς ακόμα δεν γνωρίζει πότε θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->