
Με τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ και την αποχώρηση του Μπαρμπόσα, ασχολείται ο σημερινός (22/08) αθλητικός Τύπος.
Goal
«Προηγείται ο Ντιντερμάγερ και ακολουθεί ο Εκίθα για την ΑΕΚ», αναφέρει η εφημερίδα Goalσχετικά με το ρεπορτάζ της Ένωσης.
SportDay
«Μεταγραφικό παζλ», αναφέρει η εφημερίδα SportDayκαι αναλύει: «Γιατί ο Κετσπάγια επιμένει για στόπερ. Τι γίνεται με εξρέμ και οι πιθανότητες για χαφ. Επιστρέφει για να φύγει ο Μπαρμπόσα».
LiveSport
«Θέλει ενίσχυση», γράφει η LiveSportκαι συνεχίζει: «Ο Μπαρμπόσα ετοιμάζει βαλίτσες και ο Κετσπάγια περιμένει άμεσα νέο αίμα. Τι παίζει με εξτρέμ, χαφ και στόπερ. Γιατί δεν μπορούν μαζί Μάνταλος, Μπακασέτας και Βάργκας».
Ώρα των Σπορ
«Του αρέσει ο Γερμανός… μιλάει και με άλλον», γράφει η Ώρα και αναλύει: «Έντονη φημολογία για επαφές χθες της ΑΕΚ απευθείας με τον Γερμανό στόπερ, αλλά όλα δείχνουν πως δεν είναι η μόνη επιλογή. «Στο φουλ και για εξτρέμ». «Ο Μπαρμπόσα γυρνάει για την λύση του συμβολαίου του». «Ανοικτό το ταξίδι στην Τουρκία».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement