20.8
20:20

Μπάρκας 90λεπτό!

Κώστας Κοσικίδης
Μπάρκας 90λεπτό!

Ο νεαρός γκολκίπερ, αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα της ΑΕΚ, σε όλο τον αγώνα.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια στα μέχρι τώρα φιλικά, μας είχε συνηθίσει να αλλάζει όλη την ομάδα, ακόμα και τους τερματοφύλακες. Συνήθως χρησιμοποιούσε στο πρώτο ημίχρονο τον Γιάννη Ανέστη, ενώ στο δεύτερο τον αντικαθιστούσε με τον Βασίλη Μπάρκα και έτσι μοίραζε από ένα ημίχρονο στο καθένα τους.

Στο σημερινό(20/08) φιλικό με τον Ατρόμητο, ο Βασίλης Μπάρκας ξεκίνησε βασικός, αφήνοντας τον Γιάννη Ανέστη στον πάγκο. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν έκπληξη, αν μιλάγαμε για επίσημο αγώνα, όμως τώρα σε ένα φιλικό δεν παίζει και μεγάλο ρόλο.

Το αξιοσημείωτο όμως είναι αλλού και συγκεκριμένα στο ότι για πρώτη φορά ο γεωργιανός τεχνικός δεν άλλαξε τον τερματοφύλακα στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι άλλαξε όλη την υπόλοιπη ομάδα, με αποτέλεσμα ο Μπάρκας να αγωνιστεί για 90 λεπτά, απέναντι στην πρώην του ομάδα, αλλά για πρώτη φορά με την φανέλα της ΑΕΚ. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement