
Σε… παράλληλο σύμπαν ζουν στην ΕΠΟ, καθώς τη στιγμή που ο Σταύρος Κοντονής ανέβαλε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Ομοσπονδία όρισε διαιτητές για να γίνουν αγώνες το προσεχές Σαββατοκύριακο!
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Τι κι αν ήταν δεδομένο τις τελευταίες ώρες ότι το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να ξεκινήσει; Για την ΕΠΟ… πέρα βρέχει, καθώς η Ομοσπονδία έσπευσε να ορίσει διαιτητές για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, αναγράφοντας μάλιστα ως ημερομηνίες των αγώνων αυτές του προσεχούς Σαββατοκύριακου.
Προφανώς η ΕΠΟ θα στείλει τους διαιτητές να… παίξουν μόνοι τους, καθώς την ίδια στιγμή που έκανε γνωστούς τους ρέφερι που επρόκειτο να σφυρίξουν τους αγώνες της πρεμιέρας, ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής ανακοίνωνε την αναβολή του πρωταθλήματος (μόνο της Σούπερ Λιγκ) ως τις 5 Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει το SDNA.
Ακολούθησε το SDNA στο Twitter και ενημερώσου πρώτα από όλους!
Για την ιστορία, οι ορισμοί της ΚΕΔ για την 1η αγωνιστική είναι οι εξής:
Λάρισα-Βέροια: Κιοτζένης (Κούλα Χασάν, Χουσκόγλου)
Ηρακλής-Ξάνθη: Παπαπέτρου (Ακρίβος, Τουμπακάρης)
ΑΕΚ-Παναιτωλικός: Βάτσιος (Γρεβένης, Αλεξέας)
Πλατανιάς-Παναθηναϊκός: Σιδηρόπουλος (Κωσταράς, Δημητριάδης)
Κέρκυρα-Ατρόμητος: Καλογερόπουλος (Τσολάκης, Ζησιμόπουλος)
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: Κομίνης (Ευθυμιάδης, Καλφόγλου)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης: Μήτσιος (Βλάσσης, Καλφάκης)
Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα: Αρετόπουλος (Πετρόπουλος, Βερρής)
Πηγή: sdna.gr