Σε αντίθετη με τους Γιαννούτσο και Τσέλιο που επέστρεψαν σήμερα στο τμήμα των Νέων, ο Άλκης Μαρκοπουλιώτης βρίσκεται στο… περίμενε.
Ο νεαρός αμυντικός πήρε την ευκαιρία του από τον Τιμούρ Κετσπάγια και περιμένει να μάθει τι θα συμβεί με το μέλλον του. Ο νεαρός θα δώσει το παρών και σήμερα στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, αλλά ακόμα δεν γνωρίζει κάτι για το επόμενο διάστημα.
Οι επιλογές που υπάρχουν είναι τρεις, είτε να παραμείνει στο ρόστερ εάν τον θέλει ο Κετσπάγια, είτε να αποχωρήσει ως δανεικός που ήταν η πρώτη επιλογή της ομάδας ή να φύγει ως ελεύθερος.
Στην πρώτη περίπτωση θα μπορεί να παίρνει χρόνο συμμετοχής με την ομάδα των Νέων στο πρωτάθλημα Υποδομής, όπου έχουν τη δυνατότητα να παίζουν δύο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 1996.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement