07.8
06:00

Πρώτη για Μανωλά

AEK1924.gr team
Πρώτη για Μανωλά

Ο Κωνσταντίνος Μανωλάς θα προπονηθεί σήμερα με τα κιτρινόμαυρα, μερικές ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο μικρός γιος του Στέλιου Μανωλά επέστρεψε στην ΑΕΚ, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του την Παρασκευή και σήμερα θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους συμπαίκτες του.

Ο νεαρός αμυντικός είχε περάσει στο παρελθόν και από τις Ακαδημίες της Ένωσης, έχοντας προπονητή τον Ντανιέλ Μπαρίστα, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό.

Η θέση στην οποία παίζει είναι αυτή του αριστερού μπακ, αλλά μπορεί να καλύψει και αυτή του στόπερ, για την οποία μάλιστα τον προορίζει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Το θετικό στοιχείο της συγκεκριμένης μεταγραφής, είναι ότι ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει ακολουθήσει κανονικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Λεβαδειακού, έχει σκοράρει στο φιλικό κόντρα στον Πανιώνιο και δείχνει ότι δεν θα έχει απολύτως κανένα πρόβλημα να ενσωματωθεί στην ομάδα.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement