05.8
06:00

Το πάλεψε ο Λαμπρόπουλος

AEK1924.gr team
Το πάλεψε ο Λαμπρόπουλος
Advertisement

Ο Γιόχανσον δεν κατάφερε να αγωνιστεί στο χθεσινό ματς, με τον Λαμπρόπουλο να παίρνει τη θέση του και να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο πρώτο μεγάλο ματς της ΑΕΚ για εφέτος είχε πολύ δύσκολο έργο και όμως κατάφερε σε πολύ μεγάλο βαθμό να βγάλει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Ο στόπερ του Δικεφάλου κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γιόχανσον στην μεσαία γραμμή και τουλάχιστον στο αμυντικό κομμάτι η απουσία του Σουηδού δεν φάνηκε. Βέβαια, η απουσία του Γιόχανσον έγινε αισθητή στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Λαμπρόπουλος όσο και αν προσπάθησε δεν μπορούσε να είναι τόσο απειλητικός όσο ο Γιόχανσον, περνώντας την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση.

Σε καμία περίπτωση η παρουσία του δεν μπορεί να κριθεί ως αρνητική, μιας και έκανε ένα πολύ καλό ματς ως κόφτης, ωστόσο ο Σουηδός έλειψε σχετικά με τις βοήθειες που έδινε στον Μάνταλο στην δημιουργία παιχνιδιού.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->