
Με το εάν ο Ούγκο Αλμέιδα προλάβει να αγωνιστεί στο επαναληπτικό ματς κόντρα στην Σεντ Ετιέν, ασχολείται ο σημερινός (31/07) αθλητικός Τύπος.
Goal
«Τρέχει να προλάβει», γράφει η εφημερίδα Goalσχετικά με την ΑΕΚ και αναφέρεται στον Αλμέιδα, σχολιάζοντας επίσης: «Φορτσάρει κάθε μέρα και περισσότερο ο Αλμέιδα για να συμπεριληφθεί στην αποστολή της ΑΕΚ στον επαναληπτικό με τους Γάλλους την Πέμπτη. Γυάλισαν στην Σεντ Ετιέν Τσιγκρίνσκι, Ανέστης και Γιόχανσον».
SportDay
«Πόρωση για τη ρεβάνς», γράφει η SportDayκαι αναλύει: «Αισιόδοξος ο Αλμέιδα ότι θα προλάβει. Η καλή του παράδοση με Σεντ Ετιέν και το… fb. Αποφάσεις μετά την Πέμπτη για μεταγραφές. Ποιοι παίκτες έκαναν κλικ στην ευρωπαϊκή πιάτσα».
LiveSport
«Συναγερμός», γράφει η LiveSportενόψει του επαναληπτικού και σχολιάζει: «Τα καμπανάκια Κετσπάγια στους παίκτες της ΑΕΚ. Ελπίδες για Αλμέιδα, δύσκολα θα προλάβει ο Πατίτο. Οι τρεις κιτρινόμαυροι που γυάλισαν στην Σεντ Ετιέν».
Ώρα των Σπορ
«Ανάγκη για Ουγκολ», γράφει η Ώρα και αναλύει: «Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει τον Πορτογάλο στράικερ έτοιμοι ακόμη και για μερικά λεπτά, για σχέδιο μαζικής επίθεσης. Καλές εντυπώσεις αφήνει η πρόοδος του Ίβηρα ντελαντέρο, ο οποίος προπονείται ανελλιπώς σε υψηλούς ρυθμούς χωρίς ενοχλήσεις». «Ξεσηκωμός από την επαρχία». «Μεταγραφικά μετά τη ρεβάνς». «Μην γελιέστε, έχουμε μια πολύ δύσκολη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ». «Κομάντο ο Σιμόες».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement