30.7
06:16

Η ΑΕΚ της… φάπας έχει τελειώσει

Advertisement

Στην ΕΟΚ πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με την ΑΕΚ της προηγούμενης δεκαετίας, όμως η ΚΑΕ του Μάκη Αγγελόπουλου φροντίζει, κρατώντας πάντα χαμηλά τους τόνους, να δίνει απαντήσεις.

Από τη στιγμή που η FIBA δεν έχει ανακοινώσει καμία απόφαση σχετικά με το μέλλον των ομάδων που επέλεξαν να συμμετέχουν στη διοργάνωση του Eurocup, η ΕΟΚ δεν έχει κανένα δικαίωμα να καθυστερεί την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων αθλητών της Βασίλισσας.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Ομοσπονδία παίρνει πρωτοβουλίες με μοναδικό στόχο να δημιουργήσει πρόβλημα στην Ένωση, από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία εντολή απο τη FIBA, με την ΑΕΚ να πρέπει να περιμένει αν και πότε θα παρθούν οι αποφάσεις για να προχωρήσει έναν ολόκληρο σχεδιασμό.

 Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να κάνεις πίσω… Δεν το έκανε ούτε τις πρώτες φορές που απειλήθηκε στεγνά η ΑΕΚ, δεν θα το κάνει ούτε τώρα.  Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση, ο πρόεδρος της ΚΑΕ δεν πρόκειται να ενδώσει στα πισώπλατα χτυπήματα.

Η Βασίλισσα, δεν έχει σκοπό να προκαλέσει. Το «προφίλ» που έχει υιοθετήσει ο Αγγελόπουλος τα σχεδόν δύο χρόνια που έχει αναλάβει την ομάδα μπορεί να μην είναι… επιθετικό, αλλά σίγουρα είναι εύστοχο.

Το γεγονός ότι η ΚΑΕ χθες ανακοίνωσε την άφιξη των Ουίλιαμς και Όουενς δείχνει ξεκάθαρα ότι η ΑΕΚ δεν καταλαβαίνει από απειλές.  Κανείς δεν τρόμαξε από την κίνηση της Ομοσπονδίας, το αντίθετο μάλιστα…

Η ΑΕΚ έχει γυρίσει σελίδα, δεν είναι το «παιχνίδι» κανενός και αυτό το δείχνει έμπρακτα από την ημέρα που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας για προστάτη έναν άνθρωπο που έχει βαλθεί να την εδραιώσει στις πρώτες θέσεις της Ελλάδας και την Ευρώπης.

Διαβάστε όλο το άρθρο
Advertisement