Εργασίες πραγματοποιούνται στις τελευταίες μέρες στην αίθουσα «Κασσιμάτης», ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα γιατί θα αποτελέσει έδρα του τμήματος. Τέλη Αυγούστου υπολογίζεται η παράδοση του.
Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ θα αγωνίζεται την νέα χρονιά όπως αποφάσισε η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στην αίθουσα «Κασσιμάτης». Όμως, για να μπορούσε η Ένωση, να το χρησιμοποιήσει σαν έδρα στο χάντμπολ θα έπρεπε πρώτα να γίνουν κάποιες εργασίες για να τεθεί στην διάθεση της ομάδας.
Τις τελευταίες μέρες αυτές οι εργασίες πραγματοποιούνται κανονικά και θα μπορούσε να πει κανείς, ότι βρίσκονται και σε φουλ ρυθμούς, με πιθανή ημερομηνία παράδοσης του γηπέδου στο τμήμα, να είναι γύρω στα τέλη Αυγούστου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement