18.7
05:59

Ο «πλανόδιος» Αλμέιδα και οι άλλοι δύο

AEK1924.gr team
Ο «πλανόδιος» Αλμέιδα και οι άλλοι δύο

Με τον Πορτογάλο φορ και τον επικείμενο… «γάμο» του με την ΑΕΚ ασχολούνται οι εφημερίδας που αναφέρονται παράλληλα και τους Μπελκαρουί και Πατίτο.

Goal

«Πλανόδιος» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Έρχεται και συζητά με την ΑΕΚ ο μάνατζερ του Αλμέιδα, ο οποίος αναζητά τον (κάποτε) εαυτό του και ομάδα να στεριώσει. Κάθε εξάμηνο και αλλού με μόλις 8 γκολ σε 2 χρόνια. Έρχεται αύριο ο Πατίτο. Λαχείο θεωρούν τον Μπελκαρουί και γι’ αυτό κατέληξαν στην απόκτηση του.

Sportday

«Προχωράει με Αλμέιδα!!!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Πιο κοντά από πότέ να γίνει ο «γάμος» με τον Πορτογάλο φορ. Ακόμα δύο στράικερ στη λίστα. Κλείνουν τα μέτωπα Πατίτο, Μπελκαρουί.

Livesport

«Στοίχημα με Αλμέιδα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Η ΑΕΚ έκανε πρόταση στον Πορτογάλο επιθετικό. Η αξία, η εμπειρία και τα μόλις 8 γκολ της τελευταίας διετίας. Διετές συμβόλαιο περιμένει τον Πατίτο.

Ώρα των σπορ

«Μέρα Αλμέιδα» είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της η σπουδαία μεταγραφή. Όλα δείχνουν πως σήμερα είναι η κρίσιμη μέρα για την απόκτηση του Πορτογάλου φορ. Έρχεται ο Πατίτο Ροντρίγκεζ. Και Μπελκαρουί για την άμυνα.

Στη Φυλή και κεκλεισμένων με Άρη Λεμεσού.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement