14.7
14:14

Ξένοι, μεταγραφές και… Μπελκαρουί

AEK1924.gr team
Ξένοι, μεταγραφές και… Μπελκαρουί
Advertisement

Η ΑΕΚ επιστρέφει την Παρασκευή (15/7) στην Αθήνα και τότε θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα από τον Τιμούρ Κετσπάγια για το ρόστερ. Τι γίνεται όμως με τις μεταγραφές, τους ξένους και τον Μπελκαρουί

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν στο ρόστερ οι Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βάργκας, Ζόριτς και Φαγιέ, οπότε οι θέσεις των ξένων είναι… πιασμένες. Η ΑΕΚ όμως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Πατρίτσιο Ροντρίγκεζ, όπως και τον Μπελκαρού, αμφότεροι πιάνουν όμως θέση ξένου.

Σε ότι αφορά τον Πατίτο, η Ένωση είναι σε προχωρημένες επαφές μαζί του και όπως φαίνεται θα επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Από την άλλη όμως οι συζητήσεις με τον Αλγερινό στόπερ έχουν μείνει stand by τις τελευταίες ώρες αφενός λόγω του ζητήματος με την βίζα και αφετέρου επειδή πιάνει θέση ξένου.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ο Φαγιέ, ενώ προς τον ίδιο δρόμο βαδίζει και ο Ζόριτς, αν και ο Κετσπάγια ήταν έτοιμος να του δώσει μια ευκαιρία.

Κι εδώ έρχεται η πολυπόθητη μεταγραφή του φορ. Η ΑΕΚ κοιτάζει κοινοτικούς και μη παίκτες για την κορυφή της επίθεσης, κάτι που σημαίνει πως αν έρθει ξένος τότε μαζί με τον Πατίτο θα είναι αυτοί που θα πάρουν τις θέσεις των Ζόριτς και Φαγιέ, με τον Μπελκαρουί να χάνει έδαφος. Αυτός είναι και ο λόγος που οι Κιτρινόμαυροι δεν προχωρούν ακόμα την μεταγραφή του Αλγερινού.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->