
Την πρώτη μέρα στο Κιέλτσε ο Τιμούρ Κετσπάγια είπε χαρακτηριστικά «Αφήσαμε τη ζέστη στην Αθήνα και την βρήκαμε εδώ» και πλέον μπαίνει κάθε μέρα στην τοπική… ΕΜΥ για να ενημερώνεται για τις καιρικές συνθήκες.
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του AEK1924.gr στην Google
Η θερμοκρασία στο Κιέλτσε είναι -από την πρώτη μέρα που έφτασε η ΑΕΚ αρκετά υψηλή- και ο Τιμούρ Κετσπάγια ενημερώνεται πλέον για τις καιρικές συνθήκες, αλλά άλλα διαβάζει και άλλα βλέπει.
Την ώρα που ο Γιόχανσον αποχώρησε από το πρόγραμμα, το τεχνικό τιμ της Ένωσης έστησε ένα «πηγαδάκι», με τον Γεωργιανό να λέει μεταξύ άλλων για την πρόβλεψη του καιρού: «Δεν δούλεψε καλά η ΕΜΥ. Δεν βλέπω να βρέχει ούτε σε δέκα μέρες. Όλο λένε για πτώση της θερμοκρασίας, αλλά πτώση δεν βλέπουμε».
Μάλιστα, ο Αραβίδης ζητούσε μάταια από τον Κετσπάγια να του δώσει το καπέλο του ή έστω έναν ανεμιστήρα για την ώρα που τρέχει.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO