
Αίγλη Ευρωλίγκας θα έχει η φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα αγωνιστεί η Βασίλισσα, η οποία θα κοντραριστεί με δυνατούς συλλόγους ανεβάζοντας το επίπεδο της και «χτίζοντας» ξανά την εικόνα της εκτός συνόρων.
Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έκανε πίσω στις απειλές και τελικά βγήκε δικαιωμένος με την ΑΕΚ να συμμετέχει στο Eurocup της νέας σεζόν, μαζί με ομάδες που την περασμένη χρονιά είχαν παρουσία στην Ευρωλίγκα.
Η Βασίλισσα του Μάκη έχει στόχο να επιστρέψει στην ελίτ της Ευρώπης και η φετινή διοργάνωση είναι ένα μεγάλο βήμα και ένα δυνατό τεστ τόσο για τους παίκτες και τους προπονητές, όσο και για τη διοίκηση που πρέπει να σταθεί βράχος στη δύσκολη προσπάθεια.
Ομάδες όπως η Χίμκι, η Μάλαγα, η Τσεντεβίτα μόνο εύκολες δεν χαρακτηρίζονται και ως εκ τούτου στην Ένωση πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί κόντρα στους «δυνατούς».
Οι 5 μεταγραφές που έχουν γίνει και η μία που βρίσκεται σε εξέλιξη (αυτή του Λαρεντζάκη) δείχνει ότι οι Κιτρινόμαυροι χτίζονται για υψηλούς στόχους και μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα θα είναι γεμάτη και έτοιμη για μεγάλα πράγματα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement