
Κετσπάγια, Μπάγεβιτς, Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο μίλησαν για όλα στην αποψινή σύσκεψη, φτιάχνοντας τον προγραμματισμό της ομάδας για το επόμενο διάστημα.
Άπαντες βρίσκονται πλέον στην Αθήνα και αύριο ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα σεζόν. Παράλληλα όμως πρέπει να διευθετηθούν και όλα τα ανοιχτά μεταγραφικά ζητήματα.
Σήμερα, οι τέσσερις άντρες έκατσαν στο ίδιο τραπέζι, έβαλαν κάτω όλες τις περιπτώσεις τόσο των μεταγραφών, όσο και των αποχωρήσεων και έφτιαξαν τον προγραμματισμό της Ένωσης.
Το κύριο σημειο της συζήτησης ήταν η στρατηγική που θα ακολουθηθεί στις διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ ξεκαθαρίστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ότι το βάρος πέφτει στην απόκτηση ενός επιθετικού και εν συνεχεία σε έναν αριστερό μπακ.
Ο χρόνος περνάει και πιέζει την ΑΕΚ, η οποία χρειάζεται τουλάχιστον δύο 11αδάτες μεταγραφές ακόμα, ενώ πολλά θα κριθούν και κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement