
Πρόεδρος ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας προσπαθεί να βάλει χρήματα στο ταμείο, χρησιμοποιώντας την ομάδα του ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ.
Σε… διπλό ταμπλό φέρεται να παίζει πρόεδρος oμάδας της Super League, ποντάροντας να βγάλει κέρδος και να παραμείνει στο προσκήνιο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο συγκεκριμένος παράγοντας, ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ όπου η κάθε ΠΑΕ έχει μία ψήφο, προσέγγισε τις ηγεσίες των διεκδικητών της ομοσπονδίας κάνοντας πρόταση 700.000 ευρώ προκειμένου η ομάδα του να αλλάξει στάση στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Μάλιστα ο πρόεδρος φέρεται να υποσχέθηκε πως θα προσπαθήσει να πείσει μέχρι και την ΕΠΣ στην οποία ανήκει να αλλάξει ψήφο!
Το deal, λοιπόν, βρισκόταν σε καλό δρόμο ωστόσο ο αποδέκτης της πρότασης «πάγωσε» τη δουλειά, καθώς τον συμβούλεψαν πως θα δημιουργηθούν εσωτερικά προβλήματα τα οποία θα επηρεάσουν και τον ίδιο.
Πηγή:sdna.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement