Στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ο Φλοριάν Μαράνζ. Ο 30χρονος Γάλλος αριστερός μπακ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μπαστιά είναι μία ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτη περίπτωση, καθώς έχει μία γεμάτη καριέρα στο Σαμπιονά.
Ο Μαράνζ διεθνής με την U-21 των «τρικολόρ», αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ, αλλά έχει χρησιμοποιηθεί και ως κεντρικός αμυντικός, καθώς το ύψος του, 1,81 μ. του το… επιτρέπει.
Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μπορντό, στο ρόστερ της οποίας παρέμεινε μέχρι το 2013. Είχε ένα ατυχές πέρασμα από την Αγγλία, όπου τη σεζόν 2013-2014 αν και μεταγράφηκε στην Κρίσταλ Πάλας δεν έπαιξε σε κανένα ματς πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα μεσούσης της σεζόν να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Σοσό.
Το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τη Μπαστιά, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε σε 42 παιχνίδια πρωταθλήματος.
Πηγή: pamesports.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement