
Συγγνώμη για τα VIDEOS που τον δείχνουν να βάζει το χέρι στο παντελόνι ζήτησε ο Γιόαχιμ Λεβ την Τετάρτη (15/6).
Ο Γιόαχιμ Λεβ στο περιθώριο του αγώνα με την Ουκρανία, δεν δίστασε να σηκωθεί από τον πάγκο του και να βάλει το δεξί χέρι του στο εσώρουχό του. Μάλιστα έκανε το ίδιο και στην προπόνηση της εθνικής Γερμανίας μία ημέρα μετά.
Αφού λοιπόν τα VIDEOS με τις… σιχαμερές κινήσεις του έγιναν viral, o ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας ζήτησε συγγνώμη την Τετάρτη (15/6).
“Είδα τις φωτογραφίες την επόμενη μέρα. Ασυναίσθητα κάνεις κάποια πράγματα που δεν τα καταλαβαίνεις. Δεν το κατάλαβα. Αλλά συνέβη και φυσικά ζητώ συγγνώμη.
Είσαι γεμάτος αδρεναλίνη και συγκέντρωση και τα πράγματα που συμβαίνουν τότε δεν μπορείς να τα πάρεις συνειδητά ως αληθινά. Από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσω να συμπεριφέρομαι διαφορετικά”, δήλωσε ο Λεβ.
Πηγή: contra.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement