12.6
18:20

Στα κιτρινόμαυρα ο Ουίλιαμς

Πένυ Μακρή
Στα κιτρινόμαυρα ο Ουίλιαμς

Ο Αμερικανός έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Βασίλισσας την επόμενη σεζόν

Ο 33χρονος φόρ, Τζαουάντ Ουίλιαμς θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ένωσης καθώς οι συζητήσεις με τον παίκτη έφτασαν αισίως σε συμφωνία με τον Αμερικανό να στέλνει το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του στην Αθήνα.

Θυμίζουμε ότι ο Γουίλιαμς ήταν η επιθυμία του Ζντοβτς για την θέση «4» και το AEK1924.gr σας είχε ενημερώσει για την προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών από χτες.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ο Σλοβένος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στην Γκαζιάντεπ, μιας και αποτελούσε προσωπική του επιλογή και που ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με μέσο όρο συμμετοχής 30.71 λεπτά, με 12,43 πόντους, 5,14 ριμπάουντ και 1,68 ασίστ σε 28 αναμετρήσεις.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement