10.6
21:14

Νίκη η Γαλλία με “μαγικό” Παγέτ

AEK1924.gr team
Νίκη η Γαλλία με “μαγικό” Παγέτ

Η Γαλλία με τρομερό σουτ του Παγέτ στο 89′ νίκησε με 2-1 την Ρουμανία στην πρεμιέρα του Euro 2016. Είχε και ασίστ ο άσος της Γουέστ Χαμ που ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του αγώνα

Η πρεμιέρα του Euro 2016 είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ντιμιτρί Παγέτ, ο οποίος με γκολάρα στο 89′ χάρισε στην Γαλλία τη νίκη με 2-1 επί της Ρουμανίας, ενώ γενικότερα ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Ο άσος της Γουέστ Χαμ ήταν ο μόνος από τους “μπλε” που μπορούσε να δημιουργήσει, καθώς Πογκμπά και Γκριεζμάν δεν έκαναν καλό ματς, ενώ από δική του του σέντρα ο Ολιβιέ Ζιρού άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 57′.

Λόγω ανοησίας του Εβρά η Ρουμανία ισοφάρισε στο 65′ με πέναλτι του Στάνκου, γενικότερα η ομάδα του Άνγκελ Ιορντανέσκου έκανε καλή εμφάνιση στο Παρίσι, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη… λόγω γκολάρας του Παγέτ (φυσικά ψηφίστηκε man of match).

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement