04.6
06:00

Αυτοί που τερμάτισαν…πρώτοι

AEK1924.gr team
Αυτοί που τερμάτισαν…πρώτοι

Ποίοι είναι οι ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και τους περισσότερους αγώνες στα πόδια τους; Τα γκολ, οι ασίστ και αυτοί που έκοψαν τελευταίοι το νήμα.

Ανεξαρτήτως με το πόσα λεπτά αγωνίστηκαν και σε πόσα ματς έπαιξαν, ο καθένας βοήθησε με τον δικό του τρόπο την ομάδα την εφετινή σεζόν. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που ξεχώρισαν περισσότερο από όλους τους υπόλοιπους.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο ήταν ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, καθώς έφτασε τα 2786, με τον Γιάκομπ Γιόχανσον να μετράει 2769 και τον Αντρέ Σιμόες 2694.

Σχετικά με τα ματς, πρώτοι τερμάτισαν οι Γιόχανσον και Αραβίδης που αγωνίστηκαν σε 34 ματς, ενώ οι Σιμόες και Γκάλο έφτασαν τους 31, με τον Μπαρμπόσα νε έχει 30.

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας ήταν οι Αραβίδης, Μπαρμπόσα και Βάργκας που έφτασαν τα 9 γκολ, με τους Γκάλο και Βάργκας να μετρούν από πέντε ασίστ ο καθένας και να είναι πρώτοι στην αντίστοιχη λίστα.

Από την άλλη πλευρά τώρα, τα λιγότερα λεπτά συμμετοχής τα είχε ο Βλαχομήτρος που έκανε το ντεμπούτο του στο ματς με τον Πανιώνιο και έπαιξε μόλις τέσσερα λεπτά, ενώ 45 μέτρησε ο Γαλανόπουλος. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Βασιλαντωνόπουλος με 87.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->